Review Etos make-up fixing spray


Beauty / zondag, juli 16th, 2017

We willen allemaal dat onze make-up look, die we in de ochtend hebben aangebracht, er in de avond nog net zo mooi uitziet. Etos heeft hier een heel fijn product voor uitgebracht, namelijk een fixing spray. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Sinds kort ben ik social ambassador van Etos, wat betekent dat ik elke maand een aantal producten mag testen van het eigen merk. Deze maand zat de make-up fixing spray in mijn box. Ik was gelijk enthousiast want ik was hier al een tijd benieuwd naar.

De make-up fixing spray die ik heb gekregen is de limited edition met coconut fragrance. Dit betekend dat hij ruikt naar kokos. Etos heeft de normale fixing spray ook in het vaste assortiment zitten. Deze is precies hetzelfde maar ruikt niet naar kokos.

Als allereerste de verpakking. Die ziet er echt heel erg leuk uit. Het is alleen al een plaatje voor op je make-up tafel. Het product komt in een handige spray flacon. Er komt een hele fijne nevel uit, waardoor je gezicht niet gaat druppen van de fixing spray. Erg prettig dus.

Ik had voorheen nog nooit een fixing spray gebruikt. De eerste dag dat ik het product ging gebruiken moest ik even wennen. Ik had mijn make-up erop zitten, als laatste stap had ik mijn mascara aangebracht en direct erna de fixing spray. Het resultaat… een grote mascara vlek onder mijn ogen. Dit komt omdat ik schrik als de nevel mijn huid raakt. Ik moet dus even wachten tot mijn mascara is gedroogd voordat ik de spray aanbreng. Wat me meteen opviel was de geur. Dit had ik natuurlijk wel zien aankomen. Ik HAAT namelijk kokos geur. Dit was voor mij toch wel erg vervelend. Maar ik moet er ook heel eerlijk bijzeggen, naar maten ik hem vaker ging gebruiken raakte ik eraan gewend.

Waar het allemaal om draait bij deze spray is de houdbaarheid. Nou ik moet zeggen die is fantastisch. Ik merk nu echt heel goed wanneer ik hem wel draag en wanneer ik hem niet draag. Mijn make-up blijft er echt stukken beter door zitten. Dit maakt de geur weer helemaal goed. Het feit dat ik het niet erg meer vind om de hele dag naar een stinkende kokosnoot te ruiken betekend dat het product super goed is. Ik was altijd heel sceptisch over dit soort producten dus het verbaast me ontzettend hoe goed dit product is.

Dan nu de prijs want die is ook fantastisch, als je het mij vraagt. Vaak zijn fixing sprays erg prijzig maar deze van Etos is juist super voordelig. De Etos fixing spray kost €4,99 en bevat 75ml!

Nog een leuke tip, op warme dagen is het ook heel fijn om deze spray als verfrissing te gebruiken. Zet de spray een nachtje in de koelkast en neem hem daarna mee in je tas om tussendoor lekker een koude nevel over je huid te kunnen verdelen!

Ik ben echt super tevreden over de fixing spray en zal het ook zeker bijven gebruien, Helaas is de limited edition nog maar heel beperkt te verkrijgen bij Etos. Maar niet getreurd want de normale fixing spray zonder de kokos geur zit vast in het assortiment. Dus neem zeker nog een kijkje bij etos als je nieuwsgierig bent geworden.

* Dit product heb ik ontvangen en dus niet zelf gekocht. Dit is mijn eerlijke mening over het product.

2 Replies to “Review Etos make-up fixing spray”

    1. Dankjewel!
      Ik vindt het belangrijk. En zeker bij reviews die ik schrijf van etos eigenmerk dat mijn lezers weten dat het mijn mening is en niet de mening van iemand die bij etos werkt.

      xox Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *