Beyourskin is back!


Lifestyle, Personal / maandag, januari 1st, 2018

Hi allemaal,

Als allereerste HAPPY NEW YEAR!! Ik hoop dat jullie allemaal gezellige feestdagen achter de rug hebben en weer klaar zijn voor een nieuw en fris jaar. Ik wel in elk geval.

Zoals jullie waarschijnlijk hebben gemerkt is het een lange tijd stil geweest op Beyourskin. Ik was niet helemaal tevreden met hoe het ging. Ik stond niet 100% achter mijn content. Hierdoor heb ik al mijn geplande berichten verwijderd. Ik heb lang nagedacht waar het nu precies aan lag. Ik vind beauty ontzettend leuk en dacht ook echt dat ik een beautyblog wilde gaan starten. Mijn focus lag dus ook echt daarop, heel snel zat ik daardoor met een tekort aan idee├źn. Ik vind het veel leuker om over dingen te kletsen met jullie die op mijn pad komen. Hier zal zeer zeker af en toe een beauty item op terecht komen, ik werk immers bij Etos en de nieuwste beautyproducten vallen snel op mijn pad. Als het mijn interesses heeft gewekt zal ik hier ook zeker een artikel over schrijven.

Wat kun je nu gaan verwachten op Beyourskin? Nou van alles eigenlijk. Er zijn plannen om het huis uit te gaan. Hier wil ik ons avontuur met jullie delen. Er zal dus regelmatig een update komen hoe het gaat, mijn tips en tricks etc. In januari heb ik mijn eindexamen van mijn thuisstudie voor assistent drogist, hier wil ik ook een artikel aan wijden. Ik wil regelmatig een foto dagboek gaan bijhouden. Genoeg op de planning dus.

Er zal geen vaste dag zijn dat ik een artikel ga plaatsen. Ik ga proberen om minimaal 1 artikel per week te schrijven maar ik ga me hier niet aan vast pinnen. Waarom niet? Ik wil goede content plaatsen. Dingen waar ik 100% achter sta en niet omdat ik moet plaatsen omdat het woensdag is. Je kan me volgen op Instagram (beyourskin.nl) hier zal ik altijd posten als ik een artikel online heb staan.

Ik heb er veel zin in en ik hoop jullie ook!

Xx Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *