Over de site

Hi,

Welkom op beyourskin.nl. Op mijn blog vind je vanalles over lifestyle, beauty, food noem maar op. Er zal ongeveer 1 keer per week een artikel online komen. Soms kan er een week voorbij komen met meer artikelen en soms een week met geen artikel. Ik wil geen artikelen plaatsen om iets te kunnen plaatsen. Nee ik vind het belangrijk dat ik een goed artikel kan plaatsen wat ik leuk vind en waar ik helemaal achter sta.

De onderwerpen op mijn blog zullen heel erg uiteenlopen. Het zal vooral veel dingen zijn die momenteel op mijn pad voorbij komen. Zijn er dingen waar jij in geïnteresseerd bent dan lijkt het me heel erg leuk om me daar eens in te gaan verdiepen en er vervolgens iets over te kunnen schrijven, laat het me vooral weten in de reacties.

Veel leesplezier!

Xx Rianne