Over mij

Hi,

Laat ik mezelf even voorstellen. Ik ben Rianne Nelissen en mag mezelf de trotse eigenaresse noemen van beyourskin.nl. Ik ben 22 jaar oud en momenteel nog student.  Ik ben bezig met de opleiding Huidtherapie aan de Hoge School Utrecht. Daarnaast werk ik parttime bij Etos.

Al heel wat jaren ben ik bezig met het volgen van veel blogs. Het begon allemaal met beautyblogs. Ik kon uren lezen over de nieuwst beautytrends. Tegenwoordig volg ik steeds meer lifestyle blogs, of blogs waar je over allemaal verschillende onderwerpen kunt lezen. Een mengelmoesje van zowel lifestyle en beauty vind ik vaak het leukste.

Wat kun je verwachten van beyourskin. Ik ga schrijven over allemaal verschillende dingen. Maar vooral vanalles wat op mijn pad komt. Dingen die ik meemaak, die mijn interesse wekken of dingen waar ik mijn mening over kan uiten. Dit kunnen fotodagboeken zijn, reviews van producten, tips en tricks, recepten noem maar op. Maar als jij ergens nieuwsgierig naar bent of meer over wil lezen, laat het maar weten in de reacties en dan zal ik er zeker iets mee doen.

Er zal geen vaste dag zijn dat ik artikelen plaats. Ik wil geen artikelen plaatsen omdat het woensdag is en ik iets moet plaatsen, nee ik wil iets plaatsen omdat ik iets leuks heb geschreven en dit met jullie wil delen. Maar je kan me volgen op Instagram (beyourskin.nl) en hierop zal ik laten weten als er een artikel online is gekomen. Daarnaast kun je me volgen door de dag heen wat ik allemaal aan het doen ben bij mijn verhaal.

Xx Rianne